29 Ağustos 2013 Perşembe

kuleben seni bekliyor tırmızı başlıklı kıss =)

                                                                                                                                 29.08.13
Merhaba kuzucuğum
Çok uzun zaman oldu değimli ama o kadar çok şey yaşandı ki ve annen o kadar yoruluyor ki ancak yazmayı başarabiliyorum =)
 Öncelikle senden önce 2 meleğimiz dünyaya geldi 16 ağustosta erdem (teyzenin bebeği) dünyaya geldi tam bir hafta arayla da özgür ege (halanın bebeği) doğdu =)  ikisi de dr larının söylediği tarihten erken doğduğu için sıkıntılar yaşadılar erdem sarılık oldu ve fakültede yattı 3 gün anneannen ve teyzende gidip geldiler orada kaldılar daha yeni evlerine çıktılar. Özgün egenin ise doğduğunda emme refleksi yoktu onu kazandırmak için yoğun bakıma aldılar, ardından sarılık ihtimali oluştu biraz, halan problemler yaşadı küçük özgür ememediği için halan baya sıkıntı çekti halada çekiyor hastanede ama geçecek inşallah.
Gözümüz korkmadı değil yaklaşık 40 günümüz falan kaldı seninle kavuşmamıza inşallah zamanında dünyaya gelirsin de bu tarz sıkıntılar yaşamayız. Halanda teyzende dua ettiler bizim için inşallah yerini bulur tüm dualar =) Bu ara annen hem korkuyor, hem (hala işi bırakamadı) çok yoruluyor, çok ağrılarım oluyor, geceleri yatakta dönmek için büyük savaşlar veriyorum ve bu psikoloji her zamanki gibi babana yansıyor =( babacığında bazen anlasa bazen beni sağlıklı bir insan sanıyor hala öfkeleniyor =( 
Dün beşiğin için sipariş vermeye gittik. Bugün gelecek inşallah. Osman dedenlerle hastanede kullanacağımız sana ve annene özel ciciler aldık =) artık hazırlıkların, heyecanın, sevincin her şey bambaşka küçük prenses =)

Özgür egenin ve erdemin fotoğrafları, senin için hazırlanan her şeyin fotoğraflarını yakında ekleyeceğim kuzucuk. İş yerinde son günlerim evimize geçtiğimizde seninle daha yakından ilgileneceğim =)
Seni seviyorum kuzum