21 Mart 2013 Perşembe

:)

                                                                                              21.03.13


Merhaba minnoşum

Bugünlerde annende babanda grip oldular ve kısa yoldan atlatmaya çalışıyorlar.
Son kontrolünden bu yana 13 gün geçmiş henüz ama bana o kadar uzun geliyor ki… sürekli seni görmek iyi olduğunu bilmek istiyorum. Önümüzde en az 20 gün var çok uzun bir süre benim için umarım iyi ve sağlıklısındır.
            Osman deden şirinlikleriyle hayatıma girmeden önce ilk sırada anneannen vardı komedi dalında J aslında kime söylesen “hadi canım Nuran teyzemi yada aaa Nuran hanım mı” der. Galiba sadece rahat olduğu ortamlarda çocuklarının yanında yapıyor komikliklerini, şarkılarını da o zaman söylüyor hep. Mustafa enişten yada baban bile olsa yine susuyor. Şanslısın ki sende bunlara şahit olacaksın çünkü hale bazen gözlerini ayırıp anneannene bakıyor şaşırırcasına. “napıyorsun anneanne” die. Umarım kuzucuğum sevimliliğin ve gözlerin Osman dedene ya da anneannene benzer.
            Babanın bu ara yine yeniden tatil duyguları kabardı, her fırsatta Marmarisi tatili anlatıyor. Bende çok istiyorum ama hem yaz sıcaklığı hem gebeliğin ağırlaşan koşullarıyla nasıl olacak bilmiyorum. Belki uçakla gidilecek bir yer ve kalınacak tek bir şehir olabilir ya da babanın amcanla plan yapması daha doğru olur gibi geliyor…


                                                                                                   sağlıcakla kal yavrucum