13 Mayıs 2013 Pazartesi

minicik ellerinle papatya topla bana mis kokulum :)

Merhaba papatyam
Yine uzun zaman oldu değil mi yazmayalı =) seni görmeyeli de çok uzun zaman oldu nasıl dayandım bu kadar bende bilemiyorum. 26 gün olmuş kontrole gitmeyeli ama annenin hiç fırsatıda olmadı meleğim.
Bugün itibariyle 19 haftalıksın =) Cuma günü kontrolümüz var ve seni görmeye gideceğiz. Cinsiyetin için artık kesin bir bilgi verecektir doktorumuz biz çoktan alışsakta kız olacağın düşüncesine sağlıklı olmandan başka dileğimiz yok.
Seninle kurduğumuz bağlar daha da çoğaldı. İçimde minicik bir balık gibisin ve artık hissedebiliyoruz seni =) babanda dikkatli beklediğinde hissedebiliyor. Sende annen gibi dondurmayı çok seviyorsun, her dondurma sonrası kıpırdamaların başlıyor ve baban sık sık bize dondurma alıyor hissetmek için seni.  
            Görüşmediğimiz günlerde yeni evde yerleşme maceramız sona erdi diyebilirim artık. Deden amcan ve baban bağın üst katına bizler için oda yapmaya karar verdiler ve çatı katı yapılıyor inşaat halinde şu anda. 1 haftayı bağda geçirdik babanda yardım edebilsin diye. Kocaman bi odamız oldu orada da. Baban çok mutlu hem yardım ettiği için hem de sana dair bağ hayallerini adım adım gerçekleştirdiği için. Sadece babanın hayallerinde değil benimde hayallerimdeydin yıllarca ve       dün anneler günüydü ve biz bu yıl çok anlamlı bir anneler günü yaşadık seninle. Sabaha ülfet teyzenin ve Tuğba (Karahaliloğlu) teyzenin mesajıyla uyanmak, gün içinde Lütfiye, Bilge teyzenden de msj almak çok güzeldi. İlk tebessümümle babanda şaşırdı neden öyle güldüm diye bende mesajları okudum ve “seneye kızım minik elleriyle papatya toplasın bana“ dedim. Ben kahvaltıyı hazırlarken baban market için çıktı ve senin için ikimize papatya toplamış =) çok şanslısın meleğim hayatında kahramanın olacak adam seni çok hak ediyor ve çok layık baba olmaya =)

Anneler günü için mesaj atan arayan herkese teşekkür ederiz. Ailelerimize teşekkür ederiz bizimle birlikte bu güzel günleri paylaştıkları için.

Allah’ım sana şükürler olsun bu güzel duyguyu bana da yaşattığın için. İsteyen herkese nasip etsin inş.






Haftaya : Kontrolden ve senden bilgiler, gezmeler, tozlamalar, misafirler , Konya dan Amerikalımıza ulaşan yürekler =) amcamızdan izlenimler vs vs bizi izleyin anacım :P