18 Mart 2013 Pazartesi

kuzucuk

                                                                                                    18.03.13
Merhaba meleğim

Bu hafta inanılmaz derecede hissediyorum büyüdüğünü. Geceleri çok hissettiriyorsun kendini anneciğine. Defalarca uyanıp sana dua ediyorum sağlıklı gelişmen için. Sanki ayaklarını oynatarak karnımı gerdirmeye çalışıyormuşsun gibi hissediyorum. Umarım sağlıklı ve iyisindir.
Baban bu hafta çok güzel bir rüya görmüş sabah ezanı eşliğinde babacığının güzel rüyasını dinledim cumartesi günü :) seni daha da hissetmiş rüyayla baba olacağının sevincini pekiştirdi bolca. Artık her gün senin için arıyor meleğim “bebeğimiz nasıl” diyor. Rahatsızlıklarımdan ağrılarımdan bahsettiğimde bana “oh oh bunlar iyi gelişmeler demek ki büyüyor kuzucuk” diyor.
Yorucu bir hafta sonu geçirdik. Hafta sonuydu ama biz hiç dinlenemedik J Pazar sabahı kramplarla 9 da uyandım uyuyamadım da ama uykumu almıştım baktım babanda çoktan kalkmış evimizin guguk kuşu : )
Babanın çok sevdiği kendinden de yaşça küçük eski stajyeri var adı ömer. Pazar günü bizdeydi yemek yedik sohbet ettik. Yemek yerken seninde onun gibi hayırlı bir evlat olmanı, en az o kadar zeki olmanı, dilinden duayı eksik etmemeni diledim bolca. Bunları hep diliyorum ama ömer abini görünce insan benimde böyle çocuğum olsun diyesi geliyor. Babanda aynı şeyleri dilemiş J Maşallah ömer ağabeynede.
Baban Cem Karaca ve Ajda Pekkan hayranı bu ara anneni arayıp aşağıdaki şarkıyı dinletiyor sürekli. Klipte birkaç yerde deli gibi gülüyor mimikler hoşuna gidiyor kesin…


Şimdilik baban ve renkli dünyasından bu kadar kuzucuk yakın zamanda görüşürüz annen.