5 Nisan 2013 Cuma

şekkkerpareeee =)

Merhaba şekkkerpareee : )                                                                           05.04.13

Kuzucuğum benim, annesinin mis kokulusu bugün tarih itibariyle 2 li test sonuçların çıkacak, inşallah sağlıklısındır. Hafta içide yeniden seni görmeye kontrole gideriz sanıyorum.

Günlerdir ev toplama telaşındayız babanla biraz oyun biraz gerçek uğraşıyoruz birkaç gündür. Taşınmayı keyifli hale getirmeye çalışıyoruz birazda. Babanın toplanan kolilere yazdığı yazılar sayesinde baya eğleniyoruz. Sonrasında ise ikimizde haşat şekilde seriliyoruz bulduğumuz boş yere. Umarım meleğim annen gibi enerjik olursun. Onca yorgunluğa rağmen tazmanya canavarının peşinde koşan kız gibi babanla uğraşıyorum, çok keyif alıyorum bundan… baban nefret etsede yorgunken yada durduk yere onla uğraşmamdan ben seviyorum. Hatta bunu sana da öğretmeyi düşünüyorum.

Duygularıma gelince daha kontrol edebilir haldeyim sanki. Hala acabalar olsa da içimde es geçiyorum ve senli zamanların kıymetini bilmeye çalışıyorum. Bedenense daha çok çabuk ve fazla yoruluyorum artık. Her güne yorgun başlıyorum ve her sabah yalvarıyorum daha geç gelmesi için servisin. Kesinlikle hamileler çalışmamalı 2 yıl erken emeklilik yerine hamileyken çalışma süresi en çok 3 aya indirilmeli.

Daha hissedilirsin ya artık daha çok benimmişsin gibi = ) inşallah diğer görüşmemizde sana aldığım güzel sağlık haberlerini veririm.

                                                                       Seni seviyoruz canım benim.