2 Nisan 2013 Salı

Sizi seviyorum babası ve yavrusu

                                                                                              02.04.13
Kuzucuğum benim günaydın
Dün seni gördük kontrolün vardı maşallah sağlığın yerinde hepte böyle devam eder umarım. 13. haftamıza girsik ve 3 ayı geride bıraktık meleğim. Ense kalınlığında iyiymiş şükür. Cinsiyetini bize göstermedin doktorumuzda “testlerle birlikte haftaya cinsiyette söyleriz inş.“ dedi. Bizde merakla bekliyoruz seni. Baban sana dair tahminler yapıyor, gördüm cinsiyetini diyor ama illaki emin olamıyoruz   o kadar güzel yatıyordun ki annesinin kuzusu doktorun uğraşlarına rağmen hiç keyfini bozmadın. Baban gibi keyif  yapmayı seveceksin gibime geliyor.
Şimdiye kadarki oturduğumuz evden taşınmaya karar verdik. Sen inşallah yeni evimizde dünyaya geleceksin. Bugün temizleniyor anneannen ve babaannen saolsunlar temizlemeye giden kadınla birlikte annene büyük kolaylık sağlayacaklar. Seninle orada keyifli zamanlar geçireceğiz inşallah.
Dün akşam hale ablana teyzenler gittik o kadar özlemiştim ki haleyi bol bol sarıldık. Kardeşinden ve senden bahsettik. Hale ablanın kocaman bir tahtası var size ders anlatacak hem hayatı hem de bildiklerini size aktaracak.
Benden bahsedecek olursak bu ara hala çok duygusalım. Babanı biraz uğraştırıyor birazda üzüyoruz ama galiba anlıyor isteyerek yapmadığımızı. Bazen ağlıyorum gereksizce adamcağız şok oluyor bazen fevrileşiyorum bir anda hiç olmayacak şeyler için üzüyorum ama pişman oluyorum elbette. Baban okuyacaktır burayı
“babası biz seni çok seviyoruz hemde 2 kişi kolay mı bu ? iki kişi tek bedende seni sevmek… çok zor iş ama bebeğimle bunu başarıyoruz biz. Seni üzüyoruz bazen ama hormonlarımız bizi esir alıyor inan ki. Sabrın ve desteğin için ikimizde çoook teşekkür ederiz sana. Emin ol sen çok mükemmel bir eşsin ve bununla da kalmayıp mükemmel bir baba olacaksın.”


Sizi seviyorum babası ve yavrusu



Not: aslında patates 1 tane değilmiş aşkım ama pişen kazan büyük az görünüyor. Bende az sanmışım. Ama yinede kazanı doldurmak gerek : )