12 Ağustos 2013 Pazartesi

babasının oyuncağı =)

Merhaba güzellik,

Bugün itibariyle tam tamına 8 aylığız küçük hanım  32. haftaya girmiş bulunmaktayız. Kocaman bir balon gibiyiz seninle her ne kadar uçamasak ta… Tarih itibariyle de ramazan bayramını geride bıraktık güzel bir bayram geçirdik ve artık annenin yeri evi. Dinlenmek demek neymiş iyi anladık bu bayram ve artık yavaş yavaş işten ayrılmaya karar verdim. 2-3 gün sonra dr kontrolümüz var sonrasında ayrılmak en iyisi olacak hem senin hem de benim için.
Şişliklerim kullandığım ilaçla birlikte biraz daha hafifledi ayaklarım daha rahat, ellerimdeki uyuşukluk hissi kayboldu sanki ama daha fazla uyuyorum dinlenmeye ihtiyaç hissediyorum. Mide yanmalarımız arttı, aslında gün güne farklılıklar gösteriyor bir gün iyiysek diğer gün kötüyüz.
Yarın teyzenin doğum yapacağı gün belirlenecek inşallah ilk minik üyemiz yakında teşrif edecek =) hazırlıklar bitti artık kuzucuğu bekleyeceğiz. İnşallah anneciğin an an paylaşacak o günleri de seninle. Sonra sıra halana gelecek. Sen onlara bakıp ta acele etmeye çalışma sakın daha doldurmamız gereken en az 7 hafta var. Hem biz assolist olalım en son çıkalım sahneye olmaz mı =)?
            Babacığına gelince artık seni çok merak ediyor, dr amcan son kontrolde çok şeker yanakların olduğunu söyledi babana benzetti seni, yanaklarından sürekli gülümseyen bir halin vardı şebeklikler yaptın bize.
Babanla mevsimleri, çocukluğundaki dönemleri, bayram zamanlarının denk gelişlerini aynı yaşayacakmışsın 33 yılda dönen takvim sayesinde gerçekleşecek bu meleğim=) sen doğduktan sonra baban 32 yaşını bitirmeye az kalmış olacak.

Güzel gelişmelerle görüşmek dileğiyle kuzum. Seni çok seviyorum