16 Şubat 2013 Cumartesi

ufacık tefecik içi dolu turşucuk :)

Günaydın meleğim
Dün zorlu bir bekleyişten sonra seni gördük. Meğer sen ufacık tefecik içi dolu turşucukmuşsun. Kesen yaklaşık 0,5cm çapında 1-1,15 mm sin. Henüz sadece keseciğin görünüyor ama 2 hafta sonra hem seni hem de kalp atışlarını duyacağız inş.
Babanda gördü dün seni heyecan doldu içi. Babanda adım adım bizimle yaşıyor seni. Tüm kaygılarını sordu doktora, yapmamız gerekenleri öğrendi J  Dün doktor çıkışı babanın  canı lahmacun çekti, gittik aldık sonra fındık çekti onu da aldık. Herkesten farklı bir baban olduğunu söylemiştim, ne mutlu bize bizim babamızda aşeriyor :D
Babaannen ve anneannen hatta cici anneannen teyit ettiler varlığını kimse inanamıyorken artık varsın ve herkes birbirine “gözümüz aydın” telefonlarıyla uzun sohbetlere dalıyorlar. halan,amcan,dayın,teyzen,hale ablan hepsi sevindi tebrik etti.
Artık senin hazırlıklarının da hayalleri kuruluyor. Büyükbabaannen senin için neler neler örmüştü zamanında, dayının çocuğuna bile hazırlamış çoktan, anneannende bunlardan bahsetti.  Hale ablan kardeşi ve senin için ikiz bebek arabası alıp onu sürecekmiş “yoksa nasıl taşırım” diyor. Seni ve kardeşini nasıl yıkayacağını bile anlattı.
Hayallerden konuşulanlardan da çok varlığını bilmek çok güzel meleğim. Hayat seninle ne güzelde şekillendi öyle.




(Yarın Pazar büyükbabaannen ve Mahmut dedene gideceğiz. Onlarla da paylaşacağız varlığını,üstelik dedenin de  doğum günü )