12 Temmuz 2013 Cuma

pofuduğuum

Merhaba küçük prensesim
Artık seni ne kadar özlüyorum ve ne kadar istiyorum bilemezsin. Artık bağlarımız daha da güçlü dercesine her konuşmamıza cevap veriyorsun babacığınla ufak dokunuşlarla haberleşiyorsun =) kim bilir ne kadar güzel bir bebek olacaksın.
Bugün yakın arkadaşın olacak (burayı okurken umarım hala arkadaşsınızdırJ) inci hanımı ziyarete gideceğiz. İlk doğduğunda çok tatlı bir bebekti 2 hafta oldu sanıyorum bakalım nasıl değişmiş olacak. Aranızda 4 ay olacak muhtemelen
Teyzenin ve halanın doğumları yaklaştı iyice hepimizde ramazan topu gibi dolaşıyoruz. Teyzenin de halanın da hazırlıkları hemen hemen bitmiş durumda anneciğinde ramazanın bitmesini bekliyor.(bugün ramazanın 4.günü)
Artık geceleri uyuyamamaya başlamış bulunmaktayız yattığım her yer batar oldu kırk tane yastıkla birlikte yatıyorum yoksa inanılmaz derecede sırt ağrısı çekiyorum. Babacığın sağ olsun yuva yapar gibi yatak hazırlıyor bize, sabah kalkamayan anneni yataktan sürüyerek kaldırıyor, kramplarımızda bizimle dua ediyor ediyor, sana da bana da kocaman kocaman sarılıyor her sabah.
Yarın halanla doktora gideceğiz belki senide görürüz meleğim =) sana gelenleri güzel güzel ye, güzel uyu ve büyü meleğim seni seviyorum.