27 Mart 2013 Çarşamba

kımıl kımıl minnoşum :)

Merhaba saklı bahçem                                                                                   27.03.13

Epeydir yazamadım sana =) hastalıklarla boğuştuk günlerce. Gribim dahada şiddetlendi ve hafta sonu inanılmaz rahatsızlandım. Saolsun babaannenlerde kaldık  serum iğne yeterli gelmedi elbet ama elma suyu, pekmez şerbeti,nane limon derken akşama terlemeyi başardım sonunda. Pazar gününe daha da toparlanmış başladık. Anneannende Pazar günü yanımızdaydı ve tüm hafta sonunu hastalık atlatma mücadelesiyle geçirdik. Babaannenin desteği sayesinde atlattık en çokta.
Bu ara gündemimizde ev mevzusu var. Taşınma durumumuz var ama kesin mi bilmiyorum baban ilgileniyor bu konuyla da. Evden kaynaklı gergin zamanlar geçmiyor değil nasıl bir çözüme ulaşır ya da ne olur bilmiyorum.
Dün gece minik ağrılarla başlayan kramplar beni baya korkuttu. Geceleri uykuda büyür bebekler derler hep sende gecemi büyüyorsun acaba =) artık anneciğinin karnı gerilmeye seninle büyümeye başladı. Gün gün varlığını hissetmek ne kadarda mucizevi. Aslında psikolojimi de bozmuyor değilsin =) her zamankinden daha da duygusallaştım, filmlerin mutlu sahneleri dahi benim gözlerimin dolmasına sebep olabiliyor, ufak şeylerden ağlayabiliyorum ve daha kırılganım galiba… tabi insanlarında hamile olduğum faktörünü unutup olağan her zamanki gibi davranınca hassas yaklaşmayınca daha da kırılıyor yürek.. Bundan nasibini en çokta en sevdiklerim alıyor =) duygusalım işte ne kadar anlatırsam anlatayım zırlayıp duruyor bu ara annen…
Geçtiğimiz günlerde sana ilk kez kıyafet aldım. Cinsiyetini bilmeden daha senin için bakındım ve 2 kıyafet aldım. Biri kız için biri erkek için nasıl melek olacaksın kimbilir.
Bu gün pınar teyzenin doğum günü az önce konustuk Kayseri’ye gelince birikte senin için alışveriş yapacağız inşallah.
Bir sonraki kontrol için sabırsızlanıyorum. Umarım sağlıklıdır tüm gelişmelerin.

                                                                                              Seni seviyorum miniğim =)