15 Haziran 2013 Cumartesi

aynı ameleri :) (babaanne deyişiyle)

                                                                                                                        15.06.13
Merhaba melek yavrum
Bugün dr kontrolümüz var seni görmeye gideceğiz, sanıyorum amcanda gelecek bizimle =) Çok özledim seni görmeyi hatta artık kollarıma almak istiyorum bir an önce. Sonra bazen büyümüş halini istiyorum seninle daha anlamlı sohbetler edeceğimiz günleri istiyorum. Hayattan arınmak, tüm sevgilerden uzaklaşıp senin kokunla doldurmak istiyorum içimi. Çok güzel bir zamanlamayla anneciğine geldin.
Gelişinle annenin günlük beklentileri sona erecek sanıyorum. Buna en çok baban sevinecektir. İkimizde çok hassasız bu dönem de sürekli kırılıyoruz yanlış anlıyoruz her şeyi =) baban sadece aşermekle kalmadı hamilelikteki duygusal yorgunlukları da yaşıyor. Bazen hamile babanmış gibi oluyoruz kırılganlaşıp alınganlaşıyor. Sen gelince seninle büyüyecek koca bir bebek var evimizde kuzucuğum.
Bugün babanı biraz şikayet edeceğim sana =) hiç büyümüyor çünkü… belki bir gün babanda beni şikayet eder sana hatta belki bir gün erinmez bakarsın 3-5 kelimede o yazıverir senin için buraya. Hamilelik kursları erkekler için olmalı bence… hamile kadına davranış eğitimi, duygusal yoğunluklar nasıl atlatılmalı? Kadın anneliğe hazırlanırken baba ne yapmalı vs vs…
Seninde işin zor güzel kızım. Bizim dünyamızda tüm yük neredeyse kadının üzerinde sende annen gibi yorulacaksın kırılacaksın ama bakalım duyulacak mı sesin.
Bakalım babacık ne zaman okuyacak burayı merakla bekliyorum…


Seni seviyorum kuzucuğum. Pazartesi güzel haberlerinle görüşmek ümidi ile

                    Babanın özür dileme şeklini anlatan resmi, yine baban yollamış  :D
gerçi şu an sadece küs olmamak için hata yaptım diyordur baban, benim haklı olduğumu düşünmüyordur :) deden gibi :) aynı ameleri gibi :D