24 Temmuz 2013 Çarşamba

orfoz paluğum


                                                                                                                            24.07.13
Kelebeğim
Canım yavrum 28 hafta 2 günlüksün artık. Hızla büyüyoruz ve hızla yaklaşıyoruz kavuşma zamanımıza. Yakın zamanda dr amcana gitmedik bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum kafamı karıştırmak, erkenden korkular edinmek istemiyorum. Hareketlerin ve keyfin maşallah yerinde aksi bir durumumuz yok çok şükür fakat annen kendinden geçmiş durumda. Yüzüm kocaman şişti burnum, dudaklarım kocaman oldu ayaklarımı ellerimi söylemek dahi istemiyorum annene daha doğmadan neler yaptın küçük cadım benim
Baban bu haftalarda annenin de ağırlaşmasıyla sanıyorum daha da odaklandı sana. Daha fazla hayaller kuruyor sana dair, daha çok sevmeye başladı, sormaya başladı nasıl olduğunu. Daha çok yardım edip destek oluyor artık halime bakıp acıyor sanıyorum korkuyor da galiba bu yorgunluk hissi, şişlikler falan gitmeyecek diye =) hepsi geçecek babası ama zamanla =) sen küçük kızını severken annesi yavaş yavaş toparlanacak.
2 gün önce seni ilk kez rüyamda gördüm. Sen baban ve ben el ele bağdaki camiye doğru yürüyorduk, sapsarı saçların vardı ne uzun ne kısa, tombik tombikti bacakların şort vardı üzerinde babanla benim aramızda yürüyordun. Çok güzel bir bebektin ismini söyledin bize =) hayırla sağlıkla doğ kuzucuğum. Annenle babanla başı bütün ömrünce yaşa inşallah.
Babana bir tatil borçluyuz küçükhanım… bu yıl bizim yüzümüzden gitmedi tatile, kendi de gitmedi ama şimdiden seneye tatile gidiş planlarını yapıyor =)
kızıma deki seneye baban seni Marmaris de Liman rest. balık yedirecek.” Hayali tatil,aklı fikride boğaz şu ara babanın ramazandandır sanıyorum =)

Seni çok seviyoruz tatlım. Hayatımızda senin gibi tatlı geçsin inşallah sağlıkla kal