19 Şubat 2013 Salı

mutlu bahar :)

                                                                                                                      19.02.13
Merhaba pamuğum ;

Eğlenceli bir hafta sonu ve üzerine birde pazartesi geçirdik J sana ancak yazma fırsatı buldum melekcan J
Hafta sonu Mahmut deden ve büyük babaannene gittik. İnanılmaz bir kahvaltı ettik. Bol vitaminler aldın hem de organik. Doğal zeytinler, elde yapılmış tereyağı, Urfa peynirleri, dedenin yaptığı pastırmalar, sucuklar, büyük babaannenden reçeller ve katmer süper bir kahvaltı ettik. Hatta baban kaçtı sofradan daha çok yememek için yürüyüşe çıktı yarım saat Mustafa amcanla.
Sonra hale ablan geldi (sabah bizimle gelmemişti halası bıraktı onu da)  kemanıyla bize “daha dün annemizin …”şarkısını yavaş yavaş çaldı. Yeni öğreniyor çünkü. Hale ablanla dedenin pastasını hazırladık ve götürdük nasıl mutlu oldular. Çokça yaşamadıkları bir şeydi genelde hafta içine gelen günler fazlada kutlanmadan es geçiliyordu.
Sen doğ da minik yavrum ne doğum günleri, ne kırk hamamları, ne diş hedikleri yapacağız J
Pazar akşamı bağdaydık babanın cücüklerine gittik kekliklere. Halanlarda vardı, halanın karnı artık belli olmaya başlamış bol bol sizden bahsettik J
Pazartesini de miskinlik günü ilan ederek aksam 9 da yattık J

Bu arada biz seninle birlikte her gün işe geliyoruz. Cici anneannen de burada çalışıyor. Bizimle birlikte 3 çalışan daha var bunların en kıdemlisi Bahattin abi sen beklide hiç görmeyeceksin. İş yerinin bahçesinde 2 yıla yakındır tavuklar var Bahattin abi sayesinde bizde bunlardan yiyoruz senin için. Her sabah bize yumurta ayırıyor. Aslında ben bilmeden benle birlikte herkes seni beklemiş meleğim.

Sana bahsetmiştim ya baban bizden daha çok aşeriyor diye, bu haftada annenden daha duygusal. Çok hassasız sorma pıtırcığım. Bu arada annesine diziye ağlıyorsun diye kızıp kendide farklı olmayan ülfet teyzende blogumuzu her okuyuşta ağlıyormuş. Bence ülfet teyzende baban gibi hassaslaşmış bu ara…  oysa ki bahar geliyor, nasıl güzel bir hava var dışarıda J korkma bebeğim annen bu havaları senin gelişimin için kullanacak ve her güzel havada seninle toprak üzerinde yalınayak olacağız inşallah.
Nasılda güzel bir baharla içime doğdun ve erken getirdin baharı.
Nasılda hoş geldin ilkbaharım