17 Nisan 2013 Çarşamba

süpriz yumurtam benim


                                                                                                                              17.04.13
Annen senin minicik ellerini kollarını yesin. Kuzucuğum benim meleğim.

Bugün babacığımızın doğum günü J Allahım onu başımızdan eksik etmesin inşallah. Bir ömür sağlıkla huzurla yaşamayı nasip etsin. Sabah seninle birlikte babanın doğum gününü kutladık. Senin ona verdiğim en güzel hediye olduğunu söyledi. Sen hepimiz için çok güzel bir hediyesin. Seneye senli planlar yaparız baban için.
Cuma günü kontrolün vardı sonrasında da taşınma telaşından yazamadım. Maşallah 2 li testin temiz çıktı çok şükür. Görünümün de sağlıklıydı. O kadar hareketliydin ki hiç yerinde durmadın haliyle cinsiyetinden emin olamadı doktorumuz ama %70 kız dedi. =) bu kontrolde baban gelemedi maalesef yetişemedi sonradan söyledim tahminleri oda en az ben kadar sevindi.
Babandan, Anneannen den sonra en yakın minik dostum sensin benim J günlerdir bilemezsin mutluluğumu geriye kalan %30 lük ihtimali düşünmüyorum bile =) babandan şimdiden ciciler istiyorum senin için “babası mini etek mi istemez ponponlu tayt mı istemez benim kızım”  diyorum. Hale ablana da söylemedim yüzündeki sevinci görerek söylemek istiyorum. Çok istiyordu bir kız kardeş umarım mutlu olur oda.
Sen ne güzel bir neşesin Allahım tamamına erdirsin ömrünce bozmasın inşallah. İsteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.
Tuğba (Karahaliloğlu), Lütfiye,Ülfet lütfen evlendiğinizde ilk işiniz çocuk sahibi olmak olsun zaman kaybetmeyin. Henüz hissetmeden dahi tarifiz bir duygu yaşarken, kim bilir hayatına dahil olunca nasıl?
Ultrasyon fotoğrafın evde bir ara eklerim bakmaya doyunca : )