6 Mart 2013 Çarşamba

merhaba pıtırcıkım

         günaydın toz pembe hayallerim =)
            Dinlenerek geçen bir akşamın ardından sabaha vardık ve yine seninleyim. Akşam halan için nar suyu karışımı yaptık şifa olsun diye dua ettik inşallah iyileşme haberlerini alacağız yakında. Nasılda hızla geçiyor günler an ve an gelişimini izleyebiliyoruz her gün hangi organın gelişiyor, vücudunda nasıl değişiklikler oluyor takip ediyoruz. Senin çağında nasıl olacak teknoloji ve ne kadar ilerilerde olacağız kim bilir. Umarım çağına yakışan hayırlı bir evlat olursun hem vatana hem de ailene.
                                                                                     Mutlu bir aile seni arasına almak için bekliyor.
Deden,babaannen,halan ve amcan  :)
halanın söz kahvesinin olduğu gün hep birlikte çekinilmiş bir fotoğraf. Bu günlerden sonra Güven amcanda ailemize dahil oldu.Güzel bir nişan ve düğünle onlarda evlendiler.Darısı amcacığın ve amerikalıya :) 





















Annenlerin, halanların,gelecekte amcanların; düğün,nişan ve organizasyonlarında en çok yorulan deden olmuş... Fotografta dedeye odaklan :)

 






napsın adam uykusu gelmiş sizde hala fotograf derdindesiniz :)

şaka bir yana çok tatlıdır dedemiz yavrucum elimdeki mevcut arşivle en yakışıklı fotolarını eklıyorum


















Elimdeki en gülücüklü hallri dedenin. Mahmut dedende ekte :))
Baban dedeleriyle uzun zaman birlikte olabilmiş hatta Allah ömür versin biri hala yaşıyor ama annenin böyle bir şansı olmadı malesef dedesiz büyüdü. Umarım senin dedelerin,babaannen ve anneannen senin her mutluluğunda yanında olurlar ve uzun ömürlü olurlar.

                                                                       görüşmek üzere Annen