30 Nisan 2013 Salı

heybemizdeki koca mutluluk =)


                                                                                                                                      30.04.13


       Canım sevdiğim; (Meleğimin canı babası :) )
Artık uyurken 3 kişinin ayağı birbirine değecek ne şahane değil mi? Bizim ayaklarımızın arasıda minicik bir ayak daha :) pazar sabahları ne mutlu uyanacağız kim bilir :) Her ne kadar uzmanlar anne ve babanın yanında uyumanın çocuğun özgüvenine zarar verdiğini söylese de arada pazarları sokuluverir ayacıkları ayaklarımıza :)bu  sevgide sonuçta ona bir şeyler katacak demi ama :)
       Hayata 3 gözden bakmayı öğreneceğiz sevgilim. Henüz hayatı bilememiş tanıyamamış bir meleğimiz olacak çünkü ona baktıklarını gördüklerini anlatacağız :)
Sen ona bağda ahşap bir ev yaparsın belki :) kafasındaki mutlulukların mimarı olacaksın melegimizin : ) Artık senin yaptığın en güzel CNC ya da en güzel tasarımın, makinenin çocuğumuzun bir gülüşü yanında değeri olmayacak ve benim yaptığım tasarrufların, hesapların, uğraşların yerini bebeğimizin bir anne deyişi alacak :) Hayattaki en büyük başarımız çocuklarımız olacak. Düğünümüzü, balayımızı, tatillerimizi değil artık bebeğimizle geçirdiğimiz günleri, tatilleri kar sayacağız.
      Hayat nasılda git gide başkalaşıyor değilmi?  benim karnım büyüdükçe daha da anne oluveriyorum, sen bizim aldığımız gıdalara vitaminlere dikkat ettikçe daha da baba oluyorsun. Biz ne zaman büyüdük ne zaman erdik bilemedim =)
     O kadar çok şey var ki yüreğime sığdıramadığım içimden taşırdığım tutamadığım anlatamam.
Heybemize kocaman bir mutluluk aldık sevgilim evire çevire yaşayalım bu mutluluğu =)