4 Temmuz 2013 Perşembe

fasulye prensesi

                                                                                                                                        04.07.13
Merhaba meleğim
Bugün kontrolün vardı ve anneciğinin şeker yüklemesi =)
25hafta 3 günlüksün =) 684 gr olmuşsun kuzum benim sağlığın gayet yerinde fakat ilk günden beri ters şekilde yatıyorsun. Burnuşun küçücükmüş dr nokta gibi küçücük yapısı dedi =)  ne görüntü verdin ne kendini gösterdin bu kez çok nazlandım, ellerinle bacaklarınla kapadın yüzünü.
Bu kontrolünde halanla birlikte girdik ultrasona. Halanın yaramas oğluşu 2 gün önce hepimizi korkuttu, halanın üşütmesini fırsat bilip hemen çıkmak için çabaya düşmüş yaramaz… halanı 2 3 gün hastaneye almak durumunda kaldı dr amcanız inşallah yarın taburcu olacaklar. Oda ters yatıyor senin gibi =) öyle birbirinize bakıp bakıp yok teyzemin oğlu yok halamın oğlu deyip çete kurup anneleri üzmek yok küçük hanım.
            Şeker yüklememiz aslında en başında güzel geçmişti ama iş yerine dönünce allak bullak oldum başımı taşıyamadım resmen sana hala mevcutta varolan baş dönmelerimle yazıyorum. Artık fazlaca şişiyor anneciğin kg da almışız bi güzel gören anneni heran doğuracak sanıyodur. Çok çirkin hissediyorum kendimi =) inşallah sen sağ salim doğda  koşturup arkanda zayıflayıvereyim =)
            Birde unutulmayacak koca bebeğimiz babamız var demi =) babanda günlerdir hatta 4 gündür soğuk algınlığı ile perişan halde yatıyordu. 2 kez serum yedi ve ilaç kullanıyor çok aşırı şekilde rahatsızdı babanın ilk kez bu kadar şiddetli hastalandığına şahit oldum. Hiç mızmızlanmazdı hastayken ( baban hala mızmız olmadığınız savunsada) bu kez yordu hem anneni hem babaanneni. Ama iyi olsunda bu kadarcığı da çekmeye razıyız. Çünkü o bizim şirin babamız.
            Artık sizler için yapılan hazırlıklar hızlanıyor babaannen anneannen artık ikisi de doğumun yaklaştığının farkında ve paniğine girmiş durumda. Ayrıca  Ramazana 5 gün kaldı kim neyi nasıl halleder bilmiyorum.
            Tuğba (kara h.) teyzenle konuştuk az önce sana fasulye prensesi ismini koydu =)
Anneciğine de harka bir moral oldu sağ olsun

Canım fasulye prensesim seni çok çok seviyorum kendine iyi bak ve yaramazlık yapıpta hepimizi korkutma kuzucuğum.