10 Nisan 2013 Çarşamba

yılın bebeği seçiyorum kendimce seni :D:D

                                                                                                                   10.04.13
Merhaba canım yavrum
Hala seni görmeye gidemedik taşınma telaşından ama yarın seni göreceğim inşallah : ) seni gördükçe daha da huzur buluyorum. Umarım sağlıklı ve iyisindir, testlerin temiz çıkmıştır.
            Taşınma işi ruhen ve bedenen anneciğini pek yordu. Benle birlikte babanda baya yoruldu. Birçok eşyayı taşıyıp götürdü amcanla birlikte, bizde anneannenle mutfağı yerleştirdik geçtiğimiz hafta sonu. Çok zorlu ve meşakkatli bir işmiş taşınmak üstelik hem çalışıyorsan hem de hamileysen. Bir yandan yeni bir eve taşınmanın verdiği huzur ve umut var içimizde bir yandan da endişe. Umarım mutlu günler daimi olur yeni evde de.

Artık baban içinde benim içinde sorumluluklar artıyor seninle birlikte hayatımız boyunca alabileceğimiz en güzel unvanı sen vereceksin inşallah bize. Gözünde hep kahraman olacak baban ile hep sadece sana güzel kokacak annen… bizim için ve bunu yaşayan herkes için tüm hayatınca vazgeçmek istemeyeceği unutmayacağı bir duygu olsa gerek annelik, babalık. Yaşarken hissettiğin hiçbir duygu tek başına  yeterli olmuyor hayatta tutunmana. Sadece aşk yeterli olmaz hiçbir zaman bir evlilik için ya da sadece güven yetmez. Her ilişkide böyledir arkadaşlıkta, dostlukta, kardeşlikte sadece 1 tek his tek başına ayakta duramaz muhakkak yanında yöresinde birkaç his duyguda olmalı ama annelik babalık öylemi ya da evlat olmak. Karşılıksız, hesapsız, yalın halinde en güzel ayakta kalabilen sevgiyi sen tattıracaksın inşallah bize.
Belki bu yazıları okuduğunda hayatının en olgun döneminde olup beni anlayacaksın belki de en çok “annem yine nasihat ediyor” dediğin dönemlerinde olacaksın bilmiyorum ama bil ki meleğim şu an durduğun yer varlığının başından beri en huzur aldığın yer olacak.


Hep huzurlu, mutlu, sağlıklı bir ömrün olsun inşallah.
Teşekkür ederiz bize, içimize kattığın değerlere.                                   Seni seviyorum küçüğüm.