13 Şubat 2013 Çarşamba

herkese teşekkürler

Merhaba kuzucuğum

Artık yavaş yavaş herkes duymaya başlıyor seni. Annenin çenesi durmuyor herkes de artık anneni görünce sormaya başlamıştı zaten… (biz buna mahalle baskısı diyoruz umarım hiç yaşamazsın).

Şu anda okuduğun blogu ülfet teyzenle hazırladık teknik kısmı ona ait aslında. Annen teknoloji özürlü biraz bu konuda ülfet teyzen hayatımızın her alanında teknolojik çözümler getirerek hayatımızı kolaylaştırıyor. Hem de bıkmadan bir gün “düş yakamdan” demeden. Ondan başka kimse bilmiyor henüz blogumuzu baban bile (baban kızacaktır beklide… n’apalım babası çok canımız çekti çok hayal etmiştik bunu biz.)
Ülfet teyzen bize çok dua etti “karnında bebeğinle düğünüme gelirsin inş.” diye. Sıra bizde küçüğüm senle birlikte bolca dua edip hayırlı bir yuva kurmasını dilemeliyiz. Umarım sefa amcanda okur burayı ….J (lütfiye teyzen içinde yuva istiyoruz) annen hep dua ediyor da, şimdi seninle daha da kabul olur sanki tüm dualar gibi. ülfet teyzen sen olmadan çok çok önce bana aşağıdaki resmi yollayarak "gelecekteki halin" demişti. bu kadın kadar yürekli olamasamda paylaşmak isterim.

Birde esin teyzen var ondan bahsetmezsek olmaz… annenin gizli mahsenlerinden biri, önyargılarını kaldırdığı hayata çoğu zaman aynı pencere kenarından bakan delinin biri
Ütopik bir dünyada Kurabiye dükkanımızın ortağı.

Aslında o kadar çok kişi var ki teşekkür etmemiz gereken çok dualı bir meleksin inşallah.
Sultan teyzen(esila sudenin annesi),Sevda teyzen(melisin annesi),Nisa teyzen(kaanın annesi),Lale teyzen (denizin annesi),Şule teyzen(mertin annesi)(daha bugün aradı hiç yalnız bırakmıyor anneni saolsun şuleciğim)  hepsi doğumlarında senin için dua ettiler. Hülya teyzen, fatoş teyzen, halan, nursel teyzen beklide kendi sevinçlerini bile yaşayamadan dua ettiler. Pınar teyzen var uzaktada olsa mutluluğumuzu paylaşan,seni bekleyen (annenin ilk senle ilgili hayallerinin tanığı)duygu teyzen(elifin annesi) ve Hergün konuşarak sıktığımız birde bilge teyzen var temkinli temkinli dualar eden :)  Gülbeyaz anneannene (pınar teyzenın annesi) çok şey borçluyuz nasıl dualar etti ne kadar dinledi anneni bıkmadan usanmadan hergün hemde 7 koca yıl...seninle sık sık ziyaretine gidecegimiz cicianneannen.
Sonra Deden, anneannen, babaannen, ve sayamayacak çok insan seni sabırsızca istediğimizi bilen herkes senin için çok dua etti. Birde koskoca bebek bekleyen, isteyen bir forum arkandaydı çünkü onlarda biz gibi sabırsız. Çok dualar ettik hep birlikte. İnşallah hale teyzen bahar teyzende arkamızdan gelsin bolca dua edelim.
 Ne kadar teşekkür etsek az hepsine J iyi ki geldin herkes ne kadar mutlu birbilsen .

Bu arada amcan yeni bir işe başlıyor güzel bir firmada inşallah memnun olur ve başarılı olur.
Önce halanın bebeği, sonra senin gelişin ve amcanın işi güzelliklerle dolu 2 ay oldu bizim için inşallah nazar değmesin… doğda poponu kaşıyalım :D

Dün doktorunla konuştuk gelişimin için çok güzel dedi. Cumaya kadar gelin keseye bakalım dedi. Umarım Cuma günü görürüz seni J
                                                                                       sağlıkla kal tuz taneciğim :)