31 Temmuz 2013 Çarşamba

dil çıkaran pisiciğim

gülücüğüm =)

Günaydın prensesim =)
Dün ani şekilde dr kontrolümüze gittik. Anneciğinin 3 gündür tansiyonu çıkıyor. Özellikle pazartesi akşamı daha da yüksek seyretti ve Salı akşamüzeri dr a gittik hem seni gördük hem tetkiklerimizi yaptırdık. Artık tansiyon sıkıntı olmaya başladı. Yüksek seyrediyor sürekli, moralle de bağlantılı olduğunu düşünüyorum çünkü bir şeye sinirlenince daha da yükseliyor. Tansiyon aleti taktılar 30 dk da bir ölçüm yapıyor 24 saat kalacak kolumda, ölçümler sonunda ilaç yazacak dr muhtemel =(  yarın belli olacak yani…
Güzel haber henüz tansiyonumdan etkilenmemişsin, gayet rahat mutlu ve hareketliydin. Çok güzel pozlar verdin bize gülücükler attın dil çıkardın dr amcanla yüzünü inceledik=) maşallah kocaman yanakların vardı baban gibi duruşun gülücüklü, kafa yapında babana benziyormuş doktor amcan bir babana bir sana bakıp yorumlar yaptı. Maşallah 1289 gr olmuşsun 29 hafta 3 günlüksün. Güzel videolarını amcan aktarınca eklerim. Unutamayacağım görüntülerdi dünküler. Dr un ekranı büyük olunca daha belirgin ve daha güzeldi görüntüler. Videoda o kadar kaliteli değil.
2 gün önce baban seni rüyasında görmüş, seni yürütüyormuş kollarından tutup rüyanın hevesiyle videolar izleyip izleyip etkileniyor, aşağıdaki de etkilendiği videolardan biri =)
Meleğim benim, annesini kuzusu Allah ikimize de kalan bu sürede yardım etsin rahat kolay atlatalım, tansiyondan ikimizde zarar görmeden sürecimizi tamamlayalım. Korkuyorum korkmuyorum desem yalan söylerim. Ancak dua edebiliyorum başka bir şey elimden gelmiyor. Yediklerimizden, yaptıklarımıza, yaşadığımız ortama kadar dikkat edeceğiz artık kuzum Rabbim sakınsın seni hayırla kucağıma almayı nasip etsin.
Seni çok seviyorum gülücüğüm