28 Şubat 2013 Perşembe

Merhaba Papatyam



        Merhaba Papatyam                                                                                                              28.02.13

         Bugün uykusuz, yorgun anneciğin : ) yarın ki kontrolün korkusu ve stresiylede başı dertte. Dün babanla birlikte çarşıda ufak işlerimiz vardı onları halledip babaannenlere gittik. Binalarında kokan mısırın büyüsüne kapıldık ve saolsun amcan koşup aldı hatta patlattı ve afıyetle yedik.

        Bugün babacığına blogumuzu yolladık ilk kez, çok sevmiş okumuş. Genelde uzun yazılar okumaz baban hatta bazı akşamlar kitap okuruz ve hep annen okur ama çok hoşuna gider dinlemek. Sende okumayı öğrenince babana masallar okursun olur mu, hatta uyuturuz onu. Bugün sana babanla geçirdiğimiz harika zamanları anlatacağım.

        Babanla evlendiğimizde balayı planımız yoktu ama canımız sıkılır diye bir anda çıkıverdik 2 gün sonra balayına. Halanın büyük büyük katkı ve desteğiyle :) Konya,Antalya,Fethiye,Marmaris,Denizli gezdik geldik.

        Annenle baban 3 yaz boyu süper tatiller geçirdiler. Annen biraz mızıkcılıklar yaptı. Çok yoruldu çok gezdiği için, biraz babanı suçladı, hatta beklide baban her defasında mızıkcı anneni götürmeye tövbe etmiş ve hep bozmuştur belkide. En son 3. tatilimizde amcanda bizimle birlikteydi. Bu yıl varlığınla nasıl bir plan yaparız bilemiyorum ama ne mutlu sana ve bana ki tatile gitmeden yılın stresini atamayan bir babamız var.

        Sığmayacak mutluluklar eminim buraya :) yarın görüşmek üzere meleğim :)












yaşasın yemek yemek