18 Mayıs 2013 Cumartesi

Benim güzel kızım =)

                                                                                                          18.05.13
                                                                                   Kanatsız kelebeğim yeniden merhabaaa
Dün seni gördük kontrolün vardı maşallah sağlığın çok güzel ve yerinde 18+4 günlük ve 221 gramsın =) ama çok nazlısın bize yüzünü göstermedin babaannende geldi bizimle kontrolümüze fakat keyfiniz bozmadın bile. Sürekli baş aşağı yatıyorsun ultrasonların hep aynı şekilde çıkıyor. Poponuz çok havada küçük hanım  =)Cinsiyetinin kız olduğu kesinleşti  Akşam herkes güzel temennilerini dile getirdi güzel hayaller kurduk halanla sizler için. Babaannen sana alacağı cicilerden bahsetti. Anneannen, güllü anneannemiz, babanın teyzeleri hep bizdeydik keyifli bir akşam geçirdik.



Benim sağlığıma gelince annenin şişlikleri çoktan başladı tansiyonumuzda biraz yüksekten seyrediyor çok dikkatli olmamız lazım (dikkatli ol küçük babia) inş. sağlıklı bir şekilde doğuma ulaşırız.
Babanı büyük kaygılar bekliyor meleğim =) çoook uzak kaygılara dalacak seni nasıl evlendireceğine kadar düşünüp kafa yoracaktır senin için. Çok şirin iyi bir baban var ama kaygılı çok düşünen yanları da var. Umarım hayatın dilediğince mutlu geçer hep bizde seni ve kardeşlerini izler mutlanırız. Babaannen ara ara “keyfinizi alıyoruz bizde” derdi de içten içe merak ederdim izleyerek nasıl keyif olunuyor? Normal bir gün oysa bu derdim. Henüz tam yaşamadım ama evladın varsa artık hiçbir günün normal olmuyormuş küçükse de büyükse de =) bunları anneannene anlatsam bana “yaaa Birsel hanım yeni bastın İstanbul’un taşına”der. Büyüklerin her lafı zamanla yerini buluyormuş meleğim =)
Yarın ailecek dedenler halanlar hep birlikte Konya’ya gideceğiz inşallah gidişimiz hayırlarla mutluluklarla sonuçlanır. Keyifli bir yolculuk olacaktır kalabalık gidince umarım dönüşümüzde de keyif almış olarak döneriz.

Seni çok seviyorum ifade etmeye kelimelerin yetmediği mutluluğum.


unutuyordum baban bu videoyu sana yolladı kuzucuk günlerdir klasik gitar ve keman çalmanın hayallerini kuruyor :)