4 Mart 2013 Pazartesi

pati pati


                                                                                                                                   04.03.13
Merhaba melek J                                


Uzun zaman oldu görüşmeyeli sende özledin demi J (ne kadarda özgüveni yüksek bir annen var…) Cuma günü seni görmeye gittik halanlarla birlikte. Çok şükür kalp atışlarını duyabildik. İnanılmaz heyecanlı bir andı ve sen o kadar küçüktün ki belki tükenmez kalem ucu kadar 7 hafta 4 günlüksün bugün. Aynı gün halanın da yavrusunun erkek olduğunu öğrendik, Denize ve Ahmet Kaan a arkadaş geliyor yani. Bizde seni merak ettik bir anda olsa  evet sağlıklı ve hayırlı ol bu bize yeter ama merak etmiyor değil insan. Halan günlerdir çok rahatsız hem bebeğinden dolayı hem de ağır hasta olmuş babaannen de kalıyor. Dua edelim iyileşsin ki bebeğini bol beslesin.
Lütfiye teyzen, her gelişmede yanımızda saolsun. Her gün anneciğinin hatırını soruyor. Soran ilgilenen çok kişi var aslında kimin adını söylesem diğerine haksızlık olur…
            Hafta sonu nisa teyzenler bizdeydi halan hasta olduğu için gelemedi. Ahmet Kaan la bol bol alıştırma yaptık miniğim. Meğer kıvırabiliyormuşuz bebek bakma işini. Baban çok beceriksiz gerçi  sonra bağa gittik, baban, amcan, güven amca ve muhittin amcan bilye oynadılar. Onlar için hafta sonu eğlenceliydi ama nisa teyzen Kaan la çok yoruldu. Anneni de zor günler bekleyecek sanırım ama sana her şey değer diye düşünüyorum.
            Artık varlığını iyice hissettiriyorsun. O kadar tatlısın ki başımı döndürüyorsun  belirtilerimiz azda olsa başladı inşallah sağlıklı bir süreç geçirirsin.
            Baban dün dedene olan benzerliğini bir kez daha kanıtladı melegim. Doğup büyüyünce çok eğleneceğiz seninle. Sabırsızlıkla her anını ve seni bekliyorum.


Sefa amcası blogumuzdaki  pati patiler için teşekkür ederiz.



                                                                                                                      Annen