31 Mayıs 2013 Cuma

"benim kızım iyi birişşşi"

                                                                                                                                  31.05.13
merhaba içimdeki güzellik :)

            Umarım iyisindir içeride :) artık günlük hareketlerini hissedebiliyorum. Hatta bu sabah babacığını seninle uyandırdık uyanmıyordu. Yanına gidip kızın uyanmanı istiyor deyince karnıma dokundu sende oradan babana dokunuverdin. Günden güne heyecanlanıyoruz senin için hayaller kuruyoruz bol bol.
            Son kontrolün çok keyifli geçti. 4 lü testimizi aldık şükür değerlerimiz çok güzel çıktı. Bir doktor daha edindik ve sanıyorum son doktorumuzu daha çok sevdik. Senin videonu verdi bize fakat uzantılarından ötürü henüz yükleyemedim buraya ama amcacığın sağ olsun bize yardım edecek =) boyun kilon her şey çok güzeldi 21. haftayı bitirmek üzereyiz. O kadar çok hareketlisin ki doktorumuz bile şaşırdı “ilk kez bu kadar hareketli bebekle karşılaşıyorum” dedi. Bu hareketliliğin iyiymiş senin için J yüzünü yine göstermedin bize nazlı kuzum.
            Anneciğinin sağlığına gelince sarımsakla tansiyonu düşürmemiz işe yaradı son 1 haftadır tansiyon problemi yaşamıyoruz fakat doktorumuz bunun asıl 1 ay sonra belli olacağını söyledi takipte devam edeceğiz. Ayaklarım artık şişlikten sığacak yer bulamıyor çok acıyorlar bazen üzerine çok bastıkça derileri acımaya başlıyor. Her şeye rağmen kıpırtılarını hissetmek çok güzel küçük balığım.
            Halacığın sana Güven amcan ve Lale teyzenle bir sürü cici almışlar. Galiba hissetmiş olacaklar ki uğur böceği tabirimizi, babanın annenin uğur böceği olduğunu hatta  blogumuzu…  poposunda kocaman uğur böcekli cicide almışlar. Halan o küçük adımların için sana ayakkabı almış, ellerine sağlık fotolarını yakında eklerim cicilerinin. Hatta sen doğ onları giyip halana gideriz ısırsın poponu. (korkma kuzucum bezden acımaz :D halanda acıtmaz zaten )  
Her an muhabbetinizi ediyoruz. Dün deden kendi kendine “benim torunum iyi birişi “diye geziniyordu ben şaşırıp bakınca “çünkü o iyi birişi” dedi =) Babanla sık sık hayallere dalıyoruz, babanın yaramazlıklarına vereceğin tepkileri konuşuyoruz, biz her an seninleyiz meleğim sende bizi duy bizimle ol pıtırcığım.
En yakın zamanda videonla geleceğim kuzum seni seviyorum kıpırtım J